Шинэ мэдээ
Их уншсан
Уншиж байна ..
Өдрийн төрх

Хоол хүнсний аюулгүй байдал

Гал тогоон дахь бүх зүйлийн цэвэр байдлыг хадгалж хоол хийх нь хүнсний эрүүл ахуй юм. Ингээд дараах зөвлөмжийг хүргэж байна. 

 

СЭТГЭГДЭЛ
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд НИЙСЛЭЛ.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг хэллэгийг хязгаарласан тул бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
0/500 тэмдэгт
НИЙТ СЭТГЭГДЭЛ (0)